ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΤΟ ΑΕΡΟΖΟΛ;

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Αν αναρωτιέστε αν πρέπει να σκουπίσετε τα αεροζόλ Raid®; μετά την εφαρμογή, δεν είστε οι μόνοι. Ευτυχώς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσετε αυτά τα θέματα. Έχει να κάνει με το σκοπό της μεθόδου καταπολέμησης και το προϊόν που χρησιμοποιείτε. Αν όμως θέλετε να σκοτώσετε άλλα μυρμήγκια που μπορεί να κρύβονται, ψεκάστε τα σημεία όπου περνούν μυρμήγκια ή τις ρωγμές και σχισμές και αφήστε το αεροζόλ να στεγνώσει.

Το γνωρίζατε;

Ένα αεροζόλ με υπολειπόμενη δράση συνεχίζει να σκοτώνει τα ανεπιθύμητα μυρμήγκια ή τις κατσαρίδες, ακόμα και όταν δεν τα βλέπετε. Αν αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει, θα συνεχίσει να σκοτώνει τις κατσαρίδες με δράση διαρκείας για έως και έξι μήνες εφόσον τα έντομα έρχονται σε επαφή με αυτό.

Σκουπίστε το αεροζόλ  εάν:
σκουπίστε το σπρέι
  • Ο στόχος σας είναι να σκοτώσετε μόνο το ένα ή τα δύο έντομα που ψεκάσατε.
  • Δεν στοχεύσατε σωστά και ψεκάσατε σε μία επιφάνεια που δεν θέλατε να καλύψετε, ή ψεκάσατε περισσότερη ποσότητα από όση σκοπεύατε.
  • Χύσατε κατά λάθος το προϊόν.
  • Το σπρέι έχει ψεκαστεί σε περιοχή όπου μπορεί κάποιος να γλιστρήσει.
  • Το προϊόν σας δεν έχει υπολειμματική δράση εξόντωσης. Ελέγξτε την ετικέτα του προϊόντος για να εξακριβώσετε αν έχει υπολειμματική δράση.
Συμβουλές από τους ειδικούς
σκύλος γάτα

Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια μακριά από τις περιοχές που έχετε ψεκάσει μέχρι να στεγνώσει το αεροζόλ. Αν χρειαστεί να σκουπίσετε μία περιοχή την οποία έχετε ψεκάσει ή λερώσει με προϊόν, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό με σαπουνάδα και χάρτινη πετσέτα. Επίσης, φροντίστε να διαβάσετε την ετικέτα προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες.